Stort garage i Norrland värms med Airrex dieselvärmare

Boströms trafik i Norrlands vackra Vindeln är ett transportföretag som grundades år 1980.
Boströms trafik utför transport i alla former. Godstransport, linjetrafik, beställningstrafik, budtransport och uthyrning av kranbilar, hjulstartare och minigrävare. Boströms trafik har många olika fordon, varav 8 stycken är bussar. Företaget har ett eget garage med egen serviceverkstad.

I garaget har det installerats golvvärme för att hålla fordonen och garaget varmt. Boströms trafik använder sig också av en Airrex dieselvärmare för att uppehålla värmen i garaget. Speciellt under de snöiga månaderna har Airrex dieselvärmaren varit till stor nytta. Golvvärmen förbrukar mycket el och Boströms trafik har gjort stora besparingar med sin Airrex värmare. Airrex dieselvärmare är mycket ekonomiska och energieffektiva, och har visat sig vara en förmånlig och bekväm lösning för Boströms trafik.

Airrex värmare har fungerat utan problem i Ulf Boströms garage. Under vintermånaderna blåser det ofta kall luft och snö igenom garagets port. Airrex dieselvärmaren används för att rikta varm luft mot garageporten. I garaget finns bara en dieselvärmare, men den har varit tillräckligt effektiv för att hålla det stora garaget varmt. Ulf Boström har varit imponerad med hur effektiv värmaren har varit i garaget som har utrymme för många fordon, varav en stor del är bussar. Energikostnaderna minskade avsevärt då Boströms trafik började använda dieselvärmaren. Värmaren fungerar också bra för att värma upp enskilda fordon. Värmaren kan riktas mot ett fordon då man vill värma strukturen av ett föremål istället för ett helt utrymme.

 

Läs mer om Airrex värmare