KUNDREFERENSER

Toyota Gazoo Racing litar på Airrex AH-300-infrarödvärmare

Toyota Gazoo Racing som tävlar i VM-serien i rally byggde på mindre än två år en rallybil och den organisation som behövs i VM-serien i rally. Projektet utfördes under ledning av den fyrfaldige rallyvärldsmästaren Tommi Mäkinen.

Airrex AH-300 betalade sig på en vinter

Vi träffade en kund som köpt en Airrex AH-300-infrarödvärmare förra hösten och diskuterade erfarenheterna av Airrex dieselvärmare i kundens företag. Företaget hade hela förra vintern använt en Airrex infrarödvärmare för att värma upp en cirka 300 m2 stor  hall med en takhöjd på cirka fyra meter.

Airrex AH300

Airrex dieselvärmare sänker elräkningen

I ferbruari 2016 blev Ilkka Säkkinen frustrerad då han hörde att priserna på el skulle öka ytterligare. Redan då hade hans elräkningar stigit till 10 000 kronor i månaden. Säkkinen som driver ett snöplogningsföretag var tvungen att hitta på ett sätt att sänka sina elkostnader.

Han hittade webbsidan Rex Nordic, som marknadsförde energieffektiva dieselvärmare. Han hittade en återförsäljare i grannstaden Kuusamo, vilket förenklade hans beslut.

Dan Svanlund: Airrex är den bästa värmaren!

– Jag har testat många värmare till mina utrymmen under åren och denna fungerar helt klart bäst!

Rexener-starthjälp håller för verkstadsbruk

Under senhösten 2017 köpte Kytöjoki en Rexener 18 000 och blev positivt överraskad.

– Den här känns som den första apparaten som kommer att hålla. Jag har använt den flera tiotals gånger utan några problem. Bara det finns lite ström kvar i batteriet så har jag fått igång bilen med den här, berättar Kytöjoki om sina erfarenheter.

Växthus drivs med infraröd värme från Airrex dieselvärmare

Markku Räikkönens jordbruksföretag kompletteras med odling av olika trädgårdsprodukter. Förberedelserna för vårsäsongen börjar redan hösten innan. I det skedet är det dags att flytta perennierna till ett vinterförvar. Vinterförvaringen minimerar risken för att blommorna förstörs som följd av kalla temperaturer. Vinterförvaringen säkerställer också att blommorna växer snabbt under våren, så att de kan säljas i butiker.

En varm stund nära naturen

Levi är Finlands ledande skidort, och erbjuder också omfattande tjänster för alla sorters resenärer. Det finns många restauranger i Levi, och sju av dessa tillhör företaget Levi Restaurants. För en av restaurangerna byggdes en terass på 100 kvadratmeter. Marko Mustonen som jobbar för Levi Restaurants var ansvarig för terassens värmning. Idén med terassen är att erbjuda restaurangens kunder en varm stund för att äta och dricka nära naturen.