Rex Nordic Oy 264694-2 (nedan kallad webbutik) säljer produkter till Sverige. Vi förbehåller oss rätten till ändring av leveransvillkor och priser. I priserna ingår mervärdesskatt.

BETALNINGSVILLKOR

Svea Ekonomi AB (”Svea”) tillhandahåller tjänsten Checkout (”Checkout”) för att förenkla för dig som kund att handla på nätet. Genom att använda Checkout godkänner du Sveas villkor i detta avtal (”Avtalet”) såsom de framgår nedan, inklusive de särskilda villkor som är bifogade nedan.

För att underlätta för dig som kund godkänner du i förväg de olika betalningsalternativ som Svea kan erbjuda dig. De betalningsalternativ som kan erbjudas dig varierar från handlare till handlare och är även beroende av den kreditprövning som Svea genomför av dig som kund. De normalt sett tillgängliga betalningsmetoderna är fakturabetalning, kontokredit (delbetalning) samt kort- eller bankbetalning. Genom att godkänna villkoren för Checkout godkänner du även att du kan komma att träffa ett avtal med Svea på nedanstående villkor för att genomföra ett köp genom Checkout. Det kostar inget att använda Checkout men eventuella skatter eller avgifter kan tillkomma beroende av det betalsätt du väljer.

Se närmare de enskilda villkoren för fullständig information om: Fakturabetalning, Delbetalning, Betalning genom kontokredit, Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation.

Läs Mer

Webbutikens kontaktuppgifter

Rex Nordic Sweden AB

E-post: info@rexswedendev.wpengine.com

Telefon: 072 200 22 22

Postadress: Mustanlähteentie 24 A, 07230 Askola, Finland

Organisationsnummer: 559166-4718

Beställning

För att beställa produkter, välj produkter på hemsidan och lägg dem i kundkorgen. Skicka beställningen genom att betala produkterna i webbutikens kassa. Genom att lägga din beställning godkänner du dessa leveransvillkor, produktpriser och leveranskostnader. Om du anger din e-postadress i beställningen, skickar vi dig en beställningsbekräftelse via e-post. Av beställningsbekräftelsen framgår produkterna som beställts samt priset.

 

Leverans

Beställningarna skickas per post under vardagar. För lagerprodukter är leveranstiden vanligtvis 3–5 vardagar. Leveranskostnaden bestäms utifrån valt leveranssätt, eventuella tilläggstjänster, beställningens vikt och storlek. Du ser leveranskostnaden i webbutikens kassa innan du slutgiltigt godkänner beställningen.

Om en produkt kommit bort eller skadats under leveransen, ska detta meddelas utan dröjsmål, dock senast inom 14 dygn till webbutiken. Leveransföretaget ska underrättas om paket som skadats under leveransen.

Returer

Webbutikens konsumentkunder har 14 dagars bytes- och returrätt enligt konsumentskyddslagen. Kunden har rätt att byta eller returnera en del av produkterna i beställningen eller hela beställningen. Produkterna som returneras eller byts ska vara i originalförpackningen och i säljbart skick. Om du vill returnera eller byta produkter, kontakta först webbutiken och fråga om anvisningar för returneringen. Ange ditt namn, dina kontaktuppgifter och ditt kontonummer för eventuell återbetalning i samband med returen.

Återkallande av beställning, felansvar och reklamationer

Innan beställningen har levererats kan beställningen återkallas med ett e-postmeddelande.

Webbutiken har ett lagstadgat felansvar för de sålda produkterna. Vid reklamationer ber vi dig kontakta kundtjänsten. Konsumenten har rätt att ta eventuella tvister till konsumenttvistenämnden för avgörande.